Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@16:45:26 GMT

ایسنا از بازار طلای اصفهان گزارش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۵۶۴۶۱

ایسنا از بازار طلای اصفهان گزارش می‌دهد

تحولات ناگهانی ایجاد شده در بازار طلا و ارز از اواخر سال گذشته تاکنون سبب جهش عجیب و باورنکردنی نرخ‌ها شد و از سوی دیگر با خروج آمریکا از برجام و تحریم‌های دوباره علیه ایران، بازار سکه و ارز نیز از ثبات قیمت فاصله گرفت و حباب بزرگی در آن شکل گرفت.

ایسنا: نوسانات و جهش قیمت انواع ارز و طلا از ابتدای امسال تاکنون شرایطی خاص را بر هر دو بازار حاکم کرده است و متاسفانه دولت نیز تا حدی نتوانست موفق به کنترل و ثبات قیمت‌ها شود تا جایی که دلار در بازار آزاد به بیش از ۱۰ هزار تومان رسید و سکه نیز از مرز ۴ میلیون تومان عبور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوسانات اخیر و قیمت‌های حبابی، اکنون حال خوشی برای فروشندگان و مشتریان نگذاشته است.

براساس این گزارش، طلافروشان ادعا می‌کنند که در گاوصندوق‌های خود هیچ سکه‌ای ندارند و در عمل دیگر سکه خرید و فروش نمی‌شود. یکی از فروشندگان در بازار طلای میدان نقش جهان، به خبرنگار ایسنا گفت: از زمانی که معاملات و فروش آتی سکه از سوی دولت متوقف شد، قیمت طلا به یک باره بالا کشید.

وی با بیان اینکه بازار طلا دیگر قابل پیش بینی نیست و خرید و فروشی انجام نمی‌شود و رکود بر بازار طلای اصفهان حاکم است، افزود: طلافروشندگان لحظه به لحظه بازار ثانویه ارز و همچنین سخنان ترامپ رییس جمهور آمریکا را رصد می‌کنند.

وی در خصوص اینکه چرا سکه خرید و فروشی نمی‌شود، گفت: بیشتر مغازه داران سکه ندارند، البته برخی طلافروشندگان شاید سکه داشته باشند، اما به دلیل نوسانات لحظه‌ای نرخ طلا و ارز حاضر به فروش نیستند چرا که متضرر می‌شوند.

در حال حاضر مردم تنها ناظر ویترین‌های براق و درخشان در بازار هنر اصفهان هستند، بازاری که تا چند سال پیش محل گذر و خرید نوعروسان برای تهیه حلقه و سرویس طلا ازدواجشان بود، اما اکنون در بی ثباتی و افزایش عجیب نرخ طلا مشتریان و تقاضای آن‌ها در بازار به حدی کاهش یافته که طلافروشان صبح به صبح تنها ویترین‌های خود را می‌چینند، اما با روشن کردن تنها یک چراغ در عمل بساط معامله آن‌ها تعطیل است.

یکی از طلافروشان گفت: افزایش عجیب نرخ ارز، طلا و سکه بی ثباتی و ساعتی بودن قیمت‌ها و از همه مهمتر دریافت مالیات بر ارزش افزوده و مالیات‌های سنگین کمر صنف طلا را خمیده کرده است.

از سوی دیگر دو خانم با تعجب از یکی از مغازه‌های طلافروشی بیرون می‌آیند، یکی از آن‌ها به خبرنگار ایسنا، گفت: برای هدیه ازدواج مجبور به خرید هستم، اما قیمت‌ها عجیب و باورنکردنی است و حتی مغازه دار عنوان می‌کند که به دلیل تغییرات لحظه‌ای بازار طلا و ارز نمی‌تواند فروشی داشته باشد. در این آشفته بازار فروشندگان طلا، ۹ درصد نرخ مالیات ارزش افزوده را به اجرت ساخت اضافه و قیمت دستمزد‌ها از حدود ۲۵ هزار تومان به حدود ۷۰ هزار تومان افزایش یافته است.

یکی دیگر از فروشندگان طلا در بازار هنر اصفهان با گلایه از وضعیت بازار طلا و نحوه دریافت مالیات بر ارزش افزوده و تقاضایی که دیگر از مشتریان واقعی دیده نمی‌شود، گفت: حدود دو هفته پیش کرکره مغازه‌های خود را پایین کشیدیم و بازار تعطیل شد، اما با تذکر مسئولان و اتحادیه، دوباره به بازار برگشتیم، با این وجود مشتری برای خرید وجود ندارد.

بازار ملت دیگر بازار طلای اصفهان در چهار باغ نیز شرایطی همین گونه دارد ویترین‌های خالی از درخشش طلا، سکوتی عجیب را بر بازار حکمفرما کرده است. یکی از فروشندگان طلا به خبرنگار ما گفت: رونق بازار ما از سکه افتاده و با این شرایط خرید و فروشی نداریم.

اما در بازار طلا سبزه میدان اصفهان شاهد شلوغی نسبی و رفت و آمد مردم هستیم که بیشتر به منظور تعویض طلا، خرید و فروش تکه‌های خُرد و ظریف طلا همچون گوشواره، انگشتر و ... است. با این وجود خرید و فروش به ندرت انجام می‌شود. خانمی حدود ۵۰ سال به خبرنگار ما، گفت: متاسفانه به دلیل تاخیر در پرداخت کرایه خانه خود مجبورم تکه‌ای از پس انداز طلای خود را بفروشم، اما مغازه داران زیر بار خرید نمی‌روند!

زن جوانی در بازار طلای سبزه میدان که با نگاه خود ویترین‌های طلا را زیرو رو می‌کند به خبرنگار ایسنا، گفت: قیمت‌ها واقعا ثباتی ندارد، تکه طلایی را هفته گذشته قیمت کرده بودم و امروز که برای خرید آمده ام، دیگر قادر به خرید نیستم. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Zij

منبع: فردا

کلیدواژه: طلا بازار اصفهان نرخ سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۶۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی

تحلیلگران و کارشناسان نظامی در غرب تاکید دارند که پهپادهای ایرانی کارآمدی خود را در میدان‌های واقعی اثبات کرده‌اند و به همین دلیل با استقبال کشورهای زیادی روبه‌رو شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پایگاه تحلیلی نظامی «Breaking Defense» در گزارشی به ارزیابی یکی از پیامدهای جهانی عملیات موشکی پهپادی «وعده صادق» پرداخته و آورده است باوجود همکاری و مقابله گسترده چند کشور در کنار اسرائیل با تسلیحات پرتاب شده تهران اما علاقه جهانی به پهپادهای ایرانی رو به کاهش نیست و تحلیلگران می‌گویند بازار پراشتیاقی در سراسر جهان برای دسترسی و خرید پهپادهای به نسبت ارزان و کارآمد ایران وجود دارد.

نویسنده گزارش تصریح کرد: شاید اسرائیل و متحدانش توانسته باشند با تعداد زیادی از ۳۰۰ پهپاد و موشکی که ایران در حمله بی‌سابقه خود به اسرائیل پرتاب کرد، مقابله کنند اما به نظر کارشناسان این امر مشتریان پرنده‌های بدون سرنشین تهران را منصرف نکرده است.

«فابیان هینز» پژوهشگر دفاعی و نظامی در مؤسسه بین المللی مطالعات استراتژیک، معتقد است: بیشتر کشورهایی که به پهپادهای ایرانی علاقه مند هستند، می‌خواهند از آنها در مقابل دشمنان توانمندی همچون آمریکا و اسرائیل استفاده کنند. برای این کشورها قابلیت‌های دشمنان پیشرفته همچون ایالات متحده در رهگیری این تسلیحات چندان نگران کننده نیست. پهپادهای تهاجمی ایرانی کارایی خود را به خوبی اثبات کرده‌اند.

«ساموئل بندت» کارشناس هوش مصنوعی و سیستم‌های بدون سرنشین در اندیشکده CNA در واشنگتن نیز عنوان داشت که مخالفت‌های اسرائیل هم بر بازار فروش ایران به‌ویژه به کشورهایی که به دنبال اتخاذ رویکرد سیاسی و نظامی مستقل از غرب هستند، تأثیر نخواهد گذاشت.

این گزارش با بیان جزئیاتی از تعداد و نوع پهپادها و موشک‌های مورد استفاده ایران در «وعده صادق» مدعی شد که ایران ۱۷۰ پهپاد شاهد ۱۳۱ و شاهد ۱۳۶ را در کنار بیش از ۳۰ موشک کروز و بیشتر از ۱۲۰ موشک بالستیک به سمت اهدافی در اسرائیل شلیک کرد. طبق این تحلیل، در سال‌های اخیر خانواده پهپادهای شاهد به دلیل استفاده موفق در چند سناریوی عملیاتی توجه گسترده‌ای را در جهان به خود جلب کرده‌اند که مهمترین محل نمایش آن‌ها در اوکراین بوده است.

«ژان مارک ریکلی» رئیس بخش ارزیابی ریسک‌های جهانی و نوظهور در مرکز سیاست‌های امنیتی ژنو هم به Breaking Defence مدعی شد: اوکراین ویترین قدرتمندی را برای پهپاد شاهد ارائه کرد ضمن آنکه حتی اگر این پهپادها در حمله به اسرائیل شکست خورده باشند، آنها اثبات کردند که هزینه قابل توجهی را به طرف مقابل تحمیل می‌کنند.

وی تصریح کرد: استفاده از موشک‌های گران‌قیمت برای نابودی این پهپادهای ارزان هزینه زیادی را به بار می‌آورد مهمتر آنکه توانمندی‌های مدافع را از بین می‌برد. در مورد اسرائیل هم انهدام پهپادها هزینه‌ای بیشتر از پهپادها را در بر داشت.

ریکلی با بیان اینکه محاسبه فوق، پهپادهای ایران را برای بسیاری از خریداران بین المللی جذاب کرده است، افزود: بازار بالقوه ایران شامل کشورهایی می‌شوند که از سوی غرب تحریم شده‌اند یا هراسی از تحریم آن‌ها ندارند و مایل هم نیستند شرایط غربی‌ها هنگام فروش تسلیحات را بپذیرند.

طبق این گزارش، علاقه به خرید پهپادهای ایرانی حتی پس از بحث‌ها و انکارهای فراوان در مورد استفاده روسیه از این پرنده‌ها علیه اوکراین بیشتر هم شد. چند ماه بعد از آن یک مقام ارشد ایرانی اعلام کرد که ۲۲ کشور به خرید پهپادهای ساخت ایران ابراز علاقه کرده‌اند. «یوآو گالانت» وزیر دفاع اسرائیل هم در ماه فوریه مدعی شد که ۵۰ کشور در حال مذاکره با تهران برای خرید موشک و پهپادهای این کشور هستند.

حتی یکی از کارشناسان «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» هم عنوان داشت که «اکنون پهپادهای ایرانی در چهار قاره آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای جنوبی در میدان عملیات حضور دارند.»

این گزارش در زمینه رقبای ایران در بازار پهپادها نیز آورده است: تحلیلگران پهپادهای ایرانی را راه حلی کم هزینه‌تر می‌دانند. … با اینکه چین در صدر صادرات حوزه پهپاد قرار دارد اما کارشناسان می‌گویند که ایران فراتر از پکن است و رقبای اندکی هم در بازار خاص خود دارد.

هینز در این رابطه تاکید کرد که ایران در رده پهپادهای برد بلند، جنگی و انتحاری کارآمدی اثبات شده‌ای دارد. ضمن آنکه در واقعیت هم شرکت‌های چندانی در این بازار مطرح هستند.

طبق تحلیل فوق، وقتی بسیاری از کارشناسان برای نخستین بار با گزارش‌هایی در مورد وابستگی روسیه به پهپادهای ایران برخورد کردند، شگفت‌زده شدند.

کد خبر 751008

دیگر خبرها

  • ثبات قیمت دلار و سکه ادامه دارد
  • قیمت تخم مرغ در بازار امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • طلای جهانی ثابت شد
  • افت ۵۰۰ هزار تومانی نرخ سکه در بازار
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ اردیبهشت ماه
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی